19. 1. 2013 | Michal Sabó

Radši bych bral vítězství 6:5 než 1:0 prohrát, řekl zklamaně Petr Přikryl

V Kotlině držel svůj tým ve hře vynikajícími zákroky. V souboji s havlíčkobrodskými střelci předváděl velké věci a jak sám po utkání řekl, měl i dost štěstí, což však k dobrým gólmanům patří. I tak byl ale po závěrečném hvizdu zklamaný, protože si spolu se svými spoluhráči připsal tu nejtěsnější možnou porážku. Těsně před odjezdem z Vysočiny poskytl Petr Přikryl pár slov o právě skončeném utkání.

Zápas v Havlíčkově Brodě je za námi, byl to dnes velký souboj gólmanů, ovšem nedokázali jste se ani jednou prosadit. Jak bys utkání zhodnotil?

Mít trošku, no já měl štěstí dost, ale mít jako tým trošku štěstí, tak jsme odsud mohli odvést nějaké body. Bohužel se to ale nepodařilo. Já si ale hrozně vážím toho, jak kluci bojovali na to, v jak úzké sestavě byli. Myslím, že hráli nad své možnosti, bohužel jsme nedali gól a prohráli jsme.

Myslíš, že byste v plné sestavě měli na to, abyste zvítězili?

To je otázka. Těžko říct. Mohli bychom tu být v plné sestavě a mohli jsme dostat čtyři góly. Nemůžeme se ale vymlouvat. Prostě jsme prohráli, je to škoda. Radši bych bral vítězství 6:5 než 1:0 prohrát.

Jak tobě se dneska chytalo? Byl jsi celé utkání v zápřahu.

Když toho na mě jde hodně, tak se chytá dobře. Celá práce jde ale vniveč, když člověk prohraje a já na nějaké osobní statistiky nekoukám. Spíš bych bral tři body.

Co říct k tomu gólu? Dalo se to chytit nebo to domácí sehráli tak dobře?

Chytit se dá všechno. Bohužel jsem tam vyjel. On na mě jel sám, sice ho držel bek, já jsem mu to chtěl vypíchnout. Na tom jsme prostě měli já s Ondrou Martinkou společný podíl. Bohužel to tam padlo.