21. 9. 2012 | Alexandr Stys

Litoměřice přivítají na svém ledě Rebely z Havlíčkova Brodu

Další domácí utkání Stadionu je na programu již zítra, do Litoměřic přijedou Rebelové z Havlíčkova Brodu. Soupeř zatím předvádí útočný hokej a Rebelové stihli za tři utkání nastřílet už 15 branek, což je zatím nejvíce ze všech týmů. Kališníci však na domácím ledě nerozdávají body lacino, a tak nás čeká velice napínavý duel.

Po třech odehraných kolech mají Rebelové na svém kontě sedm bodu za dvě výhry a prohru po samostatných nájezdech. V prvním zápase, které Havlíčkův Brod sehrál na ledě berounských Medvědů zvítězili Rebelové vysoko 7:3. Největší zásluhu na vysoké výhře měl Martin Ondráček, který do sítě Medvědů nasázel hattrick. V prvním domácím utkání přivítali Rebelové Královské lvy z Hradce Králové. Utkání bohaté na branky skončilo až po samostatných nájezdech, kdy výhru na stranu hostů strhl Švagrovský.

Ve druhém domácím utkání už však Rebelové dokázali vyhrát, když si poradili s posledním týmem loňské sezóny HC Most. Opět se v utkání projevil třígólový střelec, tentokrát svá esa z rukávů vytáhl Milan Kostourek a poslal nemilosrdně hosty s prohrou domů. Uvidíme tedy, jak se dokážou litoměřičtí obránci poprat s ostrostřelci Rebelů.

V brance Rebelů se už stihli představit oba brankáři, Jaroslav Suchan odchytal první dvě utkání s úspěšnosti 91% a průměrem 3,36. Druhý muž s maskou Daniel Dolejší se postavil do branky v nájezdech proti Hradci Králové a odchytal celé utkání proti Mostu, jeho úspěšnost je 86%. Co se týče statistik útočníků tak na prvním místě týmového bodování je Martin Ondráček s 9 body (3G+6A), za ním Ladislav Rytnauer s 8body (2G+6A) a Milan Kostourek s 6 kanadskými body za 3 góly a stejný počet asistenci.

Utkání se hraje v sobotu 22. září od 17:00 v Kalich Areně. Pro ty, kteří nebudou moci dorazit do vinařských Litoměřic bude připraven podrobný on-line přenos.