6. 9. 2012 | Michaela Luňáčková

Zahájení nové sezony je za námi

Ve středu 5. září odpoledne se za příjemného počasí konalo na litoměřickém náměstí zahájení nové (již třetí) prvoligové sezony 2012/2013. Akce se zúčastnilo vskutku úctyhodné množství fanoušků, za což jim patří od klubu i samotných hráčů velký dík.

Pro diváky byl připraven dvouhodinový program plný soutěží, ve kterých mohli vyhrát nejrůznější ceny od sponzorů jako například sud piva Klášter, poukázky na zapůjčení auta od firmy Gerhard Horejsek či fanouškovské oblečení od Kappa a další. Odpoledne zpestřila také vystoupení litoměřické taneční skupiny Funky Dangers.

Součástí programu bylo i odhalení nových dresů, ve kterých budou hráči Stadionu letos nastupovat ke svým mistrovským zápasům. Již tradičně se jedná o modrou a bílou variantu dresů a ti nejšťastnější soutěžící mohli tento nový dres vyhrát a jako vůbec první se do něj obléknout.

Pokřtít nový dres a také popřát hodně štěstí do nové sezony přišel i starosta města Ladislav Chlupáč a místostarosta Karel Krejza. I v letošním roce je městu Litoměřice za celý klub potřeba poděkovat za jeho podporu.

Představen byl i již téměř kompletní hráčský kádr, který byl v průběhu akce přihlížejícím k dispozici. Ve fanshopu si fanoušci mohli zakoupit hráčské kartičky a nechat si je podepsat či se se svými oblíbenými hráči vyfotit.

Fotogalerii ze zahájení si můžete prohlédnout zde.