6. 8. 2012 | Michal Sabó

Do Kalich Areny zavítá Kadaň

Přípravné zápasy už začaly a Stadion čeká již druhý přípravný duel. Po prvním úspěšném střetnutí se Spartou se tentokrát Litoměřičtí utkají s Kadaní. Pro Kadaňské to bude premiérový zápas, uvidíme tedy, zda se Stadionu povede ve vzájemném přípravném duelu lépe, než tomu bylo během loňského léta. Zápas začíná v úterý 7.8. v 18:00 na ledě litoměřické Kalich Areny. Souboj obou celků budete moci sledovat také prostřednictvím tradičního online přenosu.

Litoměřicím se vstup do přípravy vydařil, ale v letních duelech jdou přeci jen výsledky trochu stranou. O něco důležitější v těchto zápasech je to, jak si předvedou nové tváře, které mají bojovat o místo v kádru pro nadcházející sezónu. A těm litoměřickým se v prvním utkání dařilo náramně. Bodově se prosadili navrátilci Mrňa s Rudovským a dařilo se také Dušanu Žovincovi a Matůši Paločkovi. Právě jejich body spolu s příspěvky zkušených kališníků Haška a Martinky pomohly k potěšujícímu triumfu nad pražským partnerským klubem.

Kadaňští vyjedou na litoměřickém ledě k prvnímu duelu letošní přípravy a v jejich sestavě by nemělo chybět ani několik nových či staronových tváří. Do útoku se vrací střelci Ton, Chlouba a Račuk, obranné řady by měli vyztužit Trefný s Pavlasem a loni znojemský bek David Hájek. Trenéři Jäger a Skořepa mají k dispozici také nového strážce brankoviště, očekávanou jedničkou Kadaně by měl být Jan Kaššák, který loni oblékal dres Klášterce nad Ohří či Draků z Bíliny.

Střetnutí obou celků je na programu v úterý 7.8. od 18:00 na ledě Kalich Areny. Přijďte podpořit kališníky v duelu se soupeřem, se kterým často ani tato letní utkání neprobíhají v příliš přátelském duchu. Fandit svému týmu můžete jak přímo v hledišti, tak u tradičního online přenosu, díky kterému vám ani mimo Kalich Arenu neunikne nic podstatného.