12. 6. 2012 | Michal Sabó

Zástupci klubu se setkali s fanoušky

V podvečer 11. června se uskutečnila schůzka členů fanklubu se zástupci klubu. Stadion na setkání reprezentovali Petr Přikryl s Janem Fišerou a více než hodinu diskutovali se zástupci litoměřického fanklubu. Není snad téma, které by na schůzce nezaznělo. Čeho se celá diskuze týkala čtěte v následujícím článku.

Petr Přikryl nastínil koncepci své práce v pozici generálního manažera i spolupráce s fanoušky. Jednou z pro ně nejpotěšujících zpráv bylo ponechání stejné výše vstupného, dále se litoměřičtí příznivci mohou těšit například na různé akce a soutěže o přestávkách domácích zápasů a využít by mohli od nového ročníku také slev ve fanshopu.

Dalším z témat byly přípravné zápasy a také již dříve avizovaná European Trophy. Nejzajímavější přípravný duel sehraje Stadion se svým novým partnerským klubem, tedy se Spartou. Předsezónní utkání tak sehraje po střetnutí se Slavií v létě 2010 také s druhým pražským velkoklubem. V rámci European Trophy budou k vidění hned čtyři duely Sparty a jejich soupeřů na ledě Kalich Areny.

Mimo spolupráce s Pražany, která se již naplno rozjela, uzavřeli litoměřičtí spolupráci také s dalším extraligovým klubem, Litvínovem. Nejde však o jedinou nejnovější spolupráci.

Oba zástupci litoměřického klubu také zmínili novou koncepci práce s mládeží a ocenili tak dosavadní práci nového šéftrenéra mládeže Martina Tvrzníka. Oznámili také, že litoměřičtí žáci budou hrát nejvyšší soutěž a dorost spolu s juniorkou nadále první ligu. Funkce šéftrenéra není jedinou nově vytvořenou pozicí. V novém křesle sedí jak generální manažer Petr Přikryl, tak i Pavel Zuziak, který bude mít na starosti marketing. Představen byl také trenér, který zaujal místo na střídačce po Jindřichu Setikovském, Milan Vrzal.

Závěr schůzky přinesl prostor k diskuzi a vlastním nápadům či požadavkům fanoušků. Petr Přikryl poté naznačil, že nešlo o poslední setkání s tím, že pro příští schůze se také může měnit složení přítomných zástupců klubu.