21. 7. 2022 | Filip Hulín

Dubaj, Řím či Barcelona. Kde kališníci tráví dovolenou?

Kališníci zakončili letní přípravu a hráči nyní mají třítýdenní volno před přípravou na ledě na nový ročník Chance ligy. Většina z nich si dovolenou užije i moře. Jedním z takových hráčů, kteří míří do zahraničí, je i Dominik Soukup. ,,Na dovolenou se chystám do Dubaje s přítelkyní. Těším se, až poznám novou kulturu a její místní památky. Odpočinu si po náročné letní přípravě a po dovolené budu trénovat sám v Plzni na ledě i na suchu," popsal své plány mladý forvard. Jak budou relaxovat další hokejisté Stadionu?

Stadionu skončila dlouhá letní příprava a hráči si nyní užijí zasloužené volno, které potrvá až do 25. července, kdy se sejdou v Kalich Areně znovu a zahájí přípravu na ledě na nový ročník. První přípravný zápas odehrají Litoměřičtí na domácím ledě 11. srpna proti Kolínu.

Mnoha hráčů vyráží ve volnu do zahraničí. Nováček v dresu Stadionu Tomáš Guman žádné plány zatím nemá. ,,Zatím to v plánu nemám, ale možná zajedu někam na prodloužený víkend," popsal své plány forvard.

Obránce Jan Holý navštívil i domovský stánek fotbalové Barcelony

Do zaraničí nevyrazí ani Martin Böhm, který plánuje strávit volno v Čechách. ,,Nechystám se nikam na dovolenou. Chci si užít volno doma v Prachaticích, strávit čas s rodinou a stále se udržovat v přípravě na další sezónu. Mám v plánu maximálně nějaké výlety do okolí, a to například na Lipno, do Krumlova nebo na Šumavu," příblížil své volno devatenáctiletý obránce

Útočník Ondřej Procházka má ve svých plánech jasno a výráží autem přes Rakousko do Slovinska. ,,Jedu s přítelkyní autem přes Rakousko do Slovinska k moři. Máme naplánované místa, kde se cestou budeme zastavovat, objevovat krásná místa a užívat si společné chvíle. Myslíme si, že Rakousko a Slovinsko mají krásnou přírodu a rádi bychom z ní viděli co nejvíce."

Do exotické destinace naopak vyráží Dominik Soukup, který míří do Dubaje ve Spojených arabských emirátech. ,,Na dovolenou se chystám do Dubaje s přítelkyní. Těším se, až poznám novou kulturu a její místní památky. Odpočinu si po náročné letní přípravě a po dovolené budu trénovat sám v Plzni na ledě i na suchu."

Komplikace před dovolenou zažil čerstvý ženáč Jan Holý. ,,Původně jsme měli letět s manželkou do New Yorku, ale zrušili nám letenky. Nakonec tak vyrážíme na pár dní do Říma a do Barcelony. V obou městech plánujeme projít všechny památky a hezká místa, plus v Barceloně chceme pár dní strávit i relaxem u moře. Až se vrátíme, tak plánuju trénovat a připravit se trochu na start na ledě," popsal své plány litoměřický obránce.