25. 5. 2022 | Martina Kramerová

Stadion pomohl při Běhu pro hospic. Díky všem účastníkům se vybralo přes 800 tisíc

Hokejisté Stadionu se stejně jako každý rok zúčastnili tradičního Běhu pro hospic, který se letos uskutečnil v sobotu 21. května. Běžci se mohli zapojit jak virtuálně a pomocí různých sportovních aktivit, tak při klasickém běhu, jenž probíhal v uličkách Litoměřic. Kališníci vyslali hned několik zástupců. Z A týmu se akce zúčastnili Ondřej Procházka, Tomáš Guman, Šimon Sklíba, Josef Jícha, ředitel klubu Jan Fišera, a také několik hokejistů z mládeže. Běh se náramně vydařil, díky startovnému se vybralo více než osm set tisíc korun.

Hokejisté Stadionu se v sobotu 21. května zúčastnili tradičního Běhu pro hospic sv. Štěpána, se kterým klub dlouhodobě spolupracuje. Na tříkilometrovou trať vyběhla čtveřice hráčů A týmu - Ondřej Procházka, Josef Jícha, Tomáš Guman a Šimon Sklíba. Kromě nich vyrazili do litoměřických uliček také ředitel klubu Jan Fišera a několik kališníků z mládeže.

Ti si navíc nevedli vůbec špatně - někteří totiž skončili na bedně, a to jmenovitě František Mišák, Ivo Kružík a Pavel Hendrych. Petra Hendrychová navíc zvítězila v běhu na tři kilometry.

Hlavní je ale to, že všichni společně pomohli dobré věci. Díky všem účastníkům virtuálních sportovních aktivit i samotného sobotního běhu se totiž pro hospic vybrala krásná částka - 833 tisíc korun. Děkujeme!