1. 5. 2022 | Martina Kramerová

Stadion prodloužil smlouvu s deseti hráči, někteří se s klubem naopak loučí

Ve Stadionu bude i v příští sezoně působit deset hokejistů, kteří v uplynulé sezoně pomohli klubu k vítězství v základní části Chance ligy. V týmu prodloužili kontrakt kapitán Jan Výtisk, obránci Jan Holý, Patrik Marcel a Jiří Jebavý, a také útočníci Ondřej Procházka, Lukáš Válek, Jaroslav Kracík a Josef Jícha a brankáři Tomáš Král a Šimon Sklíba. Několik hráčů se pod Radobýlem naopak loučí.

Sezona 2021/2022 po extraligovém finále a baráži definitivně skončila a jednotlivé týmy postupně sestavují kádr na příští soutěžní ročník. Nejinak tomu je i u Stadionu, který může nadále počítat se službami deseti hráčů. Pod Radobýlem nadále zůstává kapitán Jan Výtisk a stávající kontrakty prodloužili také Tomáš Král, Jan Holý, Jiří Jebavý, Patrik Marcel, Šimon Sklíba, Ondřej Procházka, Lukáš Válek, Jaroslav Kracík a Josef Jícha.

"Momentálně ještě probíhají jednaní s hráči. Některé ze stávajícího kádru si dovolit můžeme, máme je podepsané. S některými se bohužel budeme muset rozloučit, s některými stále jednáme. V následujících dnech začneme fanoušky postupně seznamovat s dalšími změnami," uvedl k budování kádru ředitel klubu Jan Fišera.

V litoměřickém dresu se v příštím soutěžním ročníku naopak neobjeví Martin Procházka, Roman Přikryl, Martin Kadlec, Karel Klikorka, Marek Berka, Petr Kuboš či Tomáš Křehlík. "Hráčům, kteří nás opustí, patří velké díky za práci pro klub a přejeme jim úspěšné pokračování v kariéře," poděkoval sedmičce hokejistů Fišera.