28. 4. 2022 | Martina Kramerová

Ve Stadionu končí šéftrenér mládeže Vladimír Domin

Po sedmi letech opouští Litoměřice šéftrenér mládeže Vladimír Domin, který bude od příští sezony působit ve Francii. V době jeho angažmá ve Stadionu se věnoval mládežnickým celkům od nejmenších dětí až po juniory a zorganizoval pro děti řadu hokejových i mimohokejových akcí. Na obsazení jeho postu klub intenzivně pracuje. Dochází i k dalším změnám v realizačních týmech mládeže, nové trenérské složení bude známé v nejbližších dnech.

Po konci uplynulé sezony dochází k řadě změn i u mládežnických celků. Tou nejvýraznější je konec šéftrenéra Vladimíra Domina, který bude od příští sezony trénovat ve Francii.

"Zpráva o konci trenér Domina přišla v průběhu sezony a byla hodně nemilá. Vláďa Domin tady za dobu práce u kategorií od páté třídy níž odvedl ohromný kus práce, za což mu patří velké poděkování. Osobně ho pokládám za jednoho z nejlepších trenérů téhle kategorie, co jsem měl možnost poznat. Jsem přesvědčený, že jeho práce se klubu během následujících let vrátí, klubu to prospěje a dostane ho to zase na nějakou vyšší úroveň, až tady ty děti trošičku dospějí a budou hrát soutěže ve starších kategoriích. Takže nás to mrzí a není vůbec jednoduché ho nahradit. Každopádně mu přeji hodně štěstí v jeho další životní etapě. Vím, jak má k Francii pozitivní vztah, přece jen tam strávil dlouhou část života. Hledání nástupce je již několik měsíců dennodenní práce, mám za sebou i před sebou ještě spoustu rozhovorů s trenéry. " řekl ředitel klubu Jan Fišera, jenž zároveň uvedl, že na nalezení nového šéftrenéra klub intenzivně pracuje.

V realizačních týmech mládežnických celků ale dojde i k dalším změnám. Jejich nové složení u jednotlivých celků Stadion zveřejní v nejbližších dnech.