3. 10. 2021 | Martina Kramerová

Do Stadionu se vrací Patrik Miškář, opačným směrem putuje Jaroslav Kracík

Patrik Miškář opět v Litoměřicích. Útočník, jenž ve Stadionu zářil v uplynulé sezoně, se vrací do kališnické kabiny. Opačným směrem putuje Jaroslav Kracík, který si tak znovu zahraje extraligu.

Do Litoměřic přichází po krátké anabázi v Karlových Varech Patrik Miškář. Ten v loňském soutěžním ročníku v kališnickém dresu zářil - stal se druhým nejproduktivnějším hokejistou celé ligy v základní části a nejproduktivnějším hráčem play-off. Na své výkony tak bude moci v dalším průběhu nové sezony navázat.

„Je to opět ukázka toho, že bývalí hráči Litoměřic nám nejsou lhostejní. Patrika jsme po loňské úspěšné sezoně sledovali, protože nás zajímalo, jak se chytne v extralize. V současné době ale není v Energii v takové pozici, v jaké bychom si přáli my i on. Proto jsme využili toho, že Karlovy Vary nám nabídly zajímavou výměnu a jsme rádi, že tu Patrika můžeme přivítat,“ řekl k výměně předseda klubu Daniel Sadil.


Do Energie se za produktivního forvarda stěhuje Jaroslav Kracík, kterému se výborně povedl start Chance ligy. V prvních šesti kolech nasbíral pět kanadských bodů (1+4) a znovu vzbudil zájem z extraligy. „Jaroslavu Kracíkovi jsme chtěli umožnit, aby si ještě zahrál nejvyšší soutěž,“ dodal Sadil.