11. 4. 2018 | Vít Trubička

Sedmáci přivezli bronz z Klášterce nad Ohří!

Svůj posezónní turnaj mají za sebou i hráči sedmé třídy Stadionu. Poslední březnový víkend se k němu vydali do Klášterce nad Ohří. V konkurenci pěti týmů se umístili na bronzové příčce se ziskem sedmnácti bodů. Rovněž si odvezli i jedno individuální ocenění. Jakub Chlouda byl vyhlášen nejlepším gólmanem celého turnaje.

Průběh turnaje

Jednodenní turnaj v Klášterci nad Ohří přinesl pro litoměřické hráče čtyři zápasy hrané na dvě poloviny po patnácti minutách čistého času, přičemž každá z nich se bodovala zvlášť. Kališníci měli možnost poměřit síly s Berounskými Medvědy, domácím Kláštercem, ostrovskými Čerty a jabloneckými Vlky. Ve svém počínání na turnaji si vedl velice úspěšně, neboť z osmi patnáctiminutovek jich hned pět vyhráli, přičemž jednu po samostatných nájezdech. Ve zbylých dvou na soupeře Stadion nestačil.

Se ziskem sedmnácti bodů tak Litoměřičtí získali cenné bronzové medaile a sladkou odměnu v podobě dortu. Trenér Jiří Hamr pochválil litoměřické hráče za bojovnost v celém turnaji a po náročném dni se rodiče i hráči vydali zpět k domovům.

Autor fotografie: Petr Bartyzal

Litoměřická sestava:

Václav Kühn, Jakub Chlouda, Vojtěch Smrž, Vít Beran, Matěj Čech, Adam Hamr, Petr Král, Daniel Kumšta, Petr Maxa, Patrik Kaňka, Matyáš Bartyzal, David Klaus, Michal Nezbeda, Marek Vavák, Josef Barva a Jiří Hartmann.

Celkové pořadí turnaje:

1. HC Berounští Medvědi - 19 bodů
2. HC Klášterec nad Ohří - 18 bodů
3. HC Stadion Litoměřice - 17 bodů
4. HC Čerti Ostrov - 4 body
5. HC Vlci Jablonec nad Nisou - 2 body