Zápasové menu

V pátečním utkání vyzvali litoměřičtí junioři v Kalich Areně tým Klatov. Do utkání vstoupili lépe domácí, když se v šesté minutě prosadil Ondřej Černý. Hosté ale dokázali rychle odpovědět a v desáté minutě skóre zápasu srovnali. V druhé periodě si vedení dokázali získat hráči Klatov a po zaznění druhé sirény tak bylo skóre 1:2. Třetí třetina však zápas od základu změnila. Domácí se v ní prosadili hned pětkrát. Ve čtyřicáté druhé minutě se dokázal dvakrát za sebou prosadit Ondřej Lauko. Další dva góly přidal v padesáté první a v padesáté druhé minutě Marek Dómský. Poslední gól Stadionu vstřelil Matěj Bažant a Litoměřice tak porazily Klatovy vysoko 6:2.

18. kolo

6:2

1:1, 0:1, 5:0

HC Stadion Litoměřice - HC Klatovy

Branky a nahrávky: 6. Černý (Kafka), 42. Lauko (Bejček, Vico), 42. Lauko (Bejček, Vico), 51. Domský (Pejchal), 52. Domský (Vandas), 58. Bažant (Kejmar, Vico) – 10. Kučera (Holub), 29. Kučera. Rozhodčí: Folk - Kurtin, Beneš. Vyloučení: 7:3. Využití: 0:1. Diváci: 39. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 6:2.

HC Stadion Litoměřice: Damašek (Švára) - Kejmar, Hazucha, Winnerlich, Bažant, Novotný, Vandas - Domský, Bejček, Sadil, Lauko, Lodge, Černý, Pejchal, Vico, Kafka.

HC Klatovy: Holub - Plánička, Smejkal, Spišák, Šmíd, Šimůnek, Kučera, Korelus, Jakubec, Michel, Jabůrek, Vondrák, Truchlý, Mužík, Jůda, Jakubec.