Zápasové menu

Páteční večer v Kalich Areně nabídl duel posledního s předposledním celkem tabulky – Stadion vyzval na souboj SHC Klatovy. První šli do vedení v šestnácté minutě Klatovští, jenže o minutu a půl později bylo po přesném zásahu Ondřeje Lauka vyrovnáno. Jan Jakubec, střelec prvního gólu hostí, si pak v prostředním dějství připsal na své konto další branku a dlouho to vypadalo, že jeho zásah bude v utkání posledním. Dvě minuty před koncem ale stav na 2:2 vyrovnal Marek Domský, který pak proti Štekrovi uspěl i v nájezdech a zařídil tak kališníkům zisk dvou bodů.

9. kolo

3:2sn

1:1, 0:1, 1:0

HC Stadion Litoměřice - HC Klatovy

Branky a nahrávky: 17. Lauko (Černý), 59. Domský (Kafka, Lauko), rozh. náj. Domský – 16. Jakubec J. (Smejkal), 40. Jakubec J. (Kosnar). Rozhodčí: Vojtěchovský – Marek, Kučera. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2.

HC Stadion Litoměřice: Damašek (Sklíba) – Winnerlich, Hazucha, Novotný, Kolenatý, Student – Kafka, Černý, Domský, Bejček, Vico, Lodge, Vyštejn, Lauko, Sadil, Fábry.

HC Klatovy: Štekr (Plánička) – Spišák, Smejkal, Šimůnek, Kosnar – Truchlý, Korelus, Jakubec J., Michel, Jabůrek, Jakubec O., Machač, Jůda.