Zápasové menu

Po pátečním excelentním výkonu v Mostě prohráli starší dorostenci v neděli na domácím ledě proti týmu PZ Kladno. V první třetině vstřelil jedinou branku domácích v jedenácté minutě Zdeněk Fábry. Do konce úvodní třetiny už žádný gól a domácí tak do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením. Ve druhé třetině však hosté dvěma góly otočili skóre zápasu a šli do vedení 1:2. Ve třetí třetině se už nedokázal prosadit ani jeden z týmů a utkání tak skočilo v základní hrací době fotbalovým výsledkem 1:2.

18. kolo

1:2

1:0, 0:2, 0:0

HC Stadion Litoměřice - PZ Kladno

Branky a nahrávky: 11. Fábry (Vaněk, Tipán) – 27. Jančík (Gestberger, Rejzek), 40. Matula (Rejzek). Rozhodčí: Novák – Biedermann, Zítka. Vyloučení: 8:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 44. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

HC Stadion Litoměřice: Kuneš (Paťha) – Čapek, Student, Kamp, Racek – Chňapko, Švalich, Vaněk, Tipán, Vokurka, Fábry, Cerman.

PZ Kladno: Zázvorka – Dlouhý, Šebesta, Smolík, Matula, Halamka, Rudovský – Patera, Slabý, Kleveta – Jančík, Pokorný, Runza – Gestberger, Rejzek, Neiss – Halman