Zápasové menu

Mladší dorost se vůči soupeři z Kadaně nedokázal prosadit a zaznamenal tak první prohru 1:2.

Příp.

1:2

0:1, 1:0, 0:1

HC Stadion Litoměřice - SK Trhači Kadaň

Branky a nahrávky: Damašek - Němček, Vlk

Včerejší přípravný zápas skončil pro mladší dorostence porážkou. Úvodní třetina se ze začátku jevila jako bezbranková. Místo toho se nesla spíš v atmosféře častých vyloučení. Krátce po zahájení první třetiny rozhodčí Vyštejn vyloučil Šantoru a Bittnera a litoměřičtí tak dostali příležitost v přesilové hře pět na tři. Šance však využita nebyla. Vzápětí došlo k vyloučení dalšího hráče z Kadaně, ale i přes oslabení se soupeři podařilo vstřelit branku. Poté byl vyloučen Matička a příležitosti přesilové hry se pokusil využít Nemček. Podařilo se mu protlačit se do útočného pásma a málem se dostat do šance, ale bez úspěchu. Třetina byla zakončena přesilovou hrou pět na tři na straně soupeře.

Ve druhé třetině byl vyloučen Jakub Neudeker. Šance v oslabení se chopil litoměřický útočník Michal Matička, který otestoval reflexy kadaňského gólmana.

Závěrečná třetina byla na góly podstatně bohatší. Ve 39. minutě vstřelil branku Ondřej Damašek. Na trestnou lavici byl poslán Marek Vaněk. Poslední gól zápasu vstřelil Dominik Vlk.