Zápasové menu

Hokejisté šesté třídy na svém ledě přivítali soupeře z Karlových Varů. Domácí šli jako první do vedení,ale poté soupeř čtyřmi góly zápas otočil. Stadionu se podařilo srovnat,ale poslední slovo v utkání měli hosté. Litoměřice nakonec podlehly 4:5.

2.

4:5

1:2, 3:2, 0:1

HC Stadion Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary

Branky a nahrávky: 4.Votruba(Čapek, Matějka), 28.Rubeš, 33.Matějka(Votruba), 37.Rubeš(Votruba) - 12.Bártl(Bílek), 18.Hnízdil, 21.Poizl, 25.Matoušek, 52.Hnízdil(Bártl). Rozhodčí: Koblischke - Ševic. Vyloučení: 6:3. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:4, 4:4, 4:5.

HC Stadion Litoměřice: Pavlovič - Rubeš, Čapek, Horešovský, Kocourek, Froněk, Šrejbr, Černohorský, Kratochvíl, Votruba, Matějka, Krbec, Lečbych.

HC Energie Karlovy Vary: Horák(31.Bednář) - Bártl, Bílek, Bošek, Dravý, Denk, Duclan, Hadáček, Hnízdil, Horvath, Lafek, ašek, Matoušek, Poizl, Rajm, Uxa.

V prvním utkání žákovské ligy 6.tříd přivítali hokejisté Stadionu na svém ledě soupeře z Karlových Varů. Lépe do utkání vstoupil domácí celek, který ihned od úvodní buly začal soupeře aktivně atakovat. Ve 4. minutě šly Litoměřice do vedení, když se jim podařilo využit přesilovou hru. Přihrávku zpoza branky si zpracoval Vojtěch Votruba a zblízka prostřelil brankáře Horáka. Hosté mohli srovnat v 9. minutě, ale domácí gólman svůj tým dvakrát podržel při nebezpečných dorážkách. Vyrovnání přišlo ve 12:minutě, Bílek nahodil kotouč do brankoviště a Radek Bártl šikovnou teči umístil puk za záda Pavloviče. Do konce první přestávky hosté přidali ještě jednu branku, Václav Hnízdil předvedl sólo od poloviny hřiště, položil si brankáře a zavěsil pod horní tyčku.

Začátek druhé třetiny Stadion lehce zanedbal a soupeř ihned minutu po buly skóroval znovu. Daniel Poizl střelou nad rameno Pavloviče zvýšil vedení Karlových Varů. Po třetím obdrženém gólu litoměřická obrana vybrala slabou chvíli v utkání a hosté se usadili v obranné třetině Litoměřic. V signalizované výhodě se puku zmocnil David Matoušek, vyjel si před brankáře a zasunul puk mezi jeho betony. Litoměřice se však dostaly zpět do utkání. Nejprve ve 28.minutě svůj výpad po pravém křídle zakončil střelou nad vyrážečku Horáka Václav Rubeš. Snížení na 2:4 dodalo Stadionu na značnou sílu a v čase 32:35 František Matějka vstřelil třetí gól Litoměřic, díky důrazu na brankovišti. Vyrovnání přišlo ve 37.minutě a opět u toho byl Václav Rubeš, který svou druhou brankou v utkání vyrovnal na 4:4.

Ve třetí třetině se hrál opatrný hokej z obou stran. Bylo jasné,že kdo dá branku tak vyhraje i celý zápas. Domácí byli aktivnějším týmem na ledě, Šrejbr jel dvakrát sám na brankáře,ale ani jednou se mu nepodařilo překonat Bednáře. V 52. minutě byl v brankovišti důrazný Hnízdil a svojí druhou brankou v utkání strhl vedení na stranu Energie. Stadion ještě ke konci zápasu zkoušel hru bez brankáře, ale jeden z útočníků nastřelil pouze tyčku. Energie si tak odvezla hubené vítězství 5:4, pochvala však taky patří domácím hokejistům za bojovný výkon.