Zápasové menu

Druhý přípravný zápas zvládli hokejisté Stadionu Litoměřice na výbornou. Loňskému soupeři z druhé ligy hosté vstřelili tři branky, z nichž dvě zaznamenaly nové posily Tomáš Bříza a Lukáš Rindoš. Třetí branku vstřelil zkušený matador Ondřej Kříž.

přát.

1:3

0:0, 0:2, 1:1

HC Klášterec nad Ohří - HC Stadion Litoměřice

Branky a nahrávky: 58.Kocek - 23.Bříza (Nedrda), 25.Rindoš (Diviš), 36. Kříž O. (Novák)

HC Stadion Litoměřice: Wegert (32. Sklíba) - O. Kříž, Kaltenböck, Hillmich, Holomek, Mizera, Zenk, Martinka, Kolbaba - Přeučil P., Kříž P., Přeučil T. - Rindoš, Machulda, Šnajdr - Myšík, Nedrda, Diviš - Šrámek, Bříza, Novák

Úvodní buly vyhrál Klášterec. V 5. minutě vyzkoušel Wegertovu pozornost Řezníček tvrdou střelou od modré čáry. V 9. minutě prověřil Wegerta Novotný střelou z mezikruží. Ve 14. minutě měl možnost překonat Wegerta Roman Pražák samostatným únikem. V 16. minutě trefil Libor Řepík pouze břevno z rohu kluziště. Pro zpestření 1. třetiny v 17. minutě vypadly pojistky, a tak se odcházelo do kabin. Ve 20. minutě Pavel Damašek pokryl samostatnou akci Kříže a Přeučila. V první třetině byli Klášterečtí lepší. Litoměřičtí se nedostali k žádné nebezpečné akci, která by mohla ohrozit Damaškovu branku.

Hned v úvodu druhé třetiny převzali roli Litoměřičtí, když ve 22. minutě překonal Damaška dorážkou Bříza Tomáš. Ve 25. minutě znovu překvapil Damaška Rindoš Lukáš střelou z mezikruží, která se odrazila od tyče do Damaškových zad a od nich poté do branky. Ve 26. minutě Karel Ton netrefil zcela odkrytou Wegertovu branku. Ve 28. minutě prověřil Stehlík Jan tvrdou střelou Wegerta. Ve 32. minutě zkoušel Miklovič Petr protlačit puk za Wegertova záda. Ve 36. minutě se znova zkoušel Pražák Roman propasírovat puk za Wegertova záda. Ve 39. minutě se pokusil Bříza Tomáš obkroužit branku a dostat puk do Damaškovy branky. Druhá třetina byla spíše v roli Litoměřic. Klášterečtí si předávali puk jak horký brambor, naopak Litoměřičtí předváděli velice povedené akce, které se jim ve dvou případech podařily.

Ve 44. minutě byl Řezníček poslán k ledu tvrdým zákrokem. Ve 47. minutě se sešli na domácí trestné lavici hnedka 3 hráči. V 50. minutě tečoval Diviš střelu od Nováka pouze mimo Damaškovu branku. V 54. minutě Damašek pokryl Divišovu rychlou a svižnou střelu. V 56. minutě trefil přesnou střelou Ondřej Kříž mezeru mezi Damaškovými betony. V 57. minutě prolomil smůlu Kocek Martin, když poslal přesnou a rychlou střelu mezi Sklíbovy betony. V 59. minutě Pražák vyprášil Sklíbovy betony střelou od modré čáry. Klášterečtí v závěru zápasu zkoušeli power-play, ale svou převahu nedokázali využít. Ve 3. třetině byli Litoměřičtí stále lepší, ale nedokázali proměnit své šance. Klášterečtí se snažili ze všech sil vyrovnat zápas, ale síly už jim na to nestačily.