Zápasové menu

Další zápas 2.ligy sehrálo litoměřické áčko v Roudnici, okresní derby, velký tahák pro celou hokejovou veřejnost. Litoměřičtí podali dobrý výkon a zaslouženě vyhráli 4:2.

3. kolo

2:4

0:2, 2:0, 0:2

HC Roudnice nad Labem - HC Stadion Litoměřice

Branky a nahrávky: 24. Hanzl (Sailer, Kosejk), 32. Černý (Zuziak) - 7. Hudec (Patzenhauer, Bauer), 20. Patzenhauer (Volke), 50. Zámečník (Gottfried , Kuda), 58. Petrus (Tvrzník).

HC Roudnice nad Labem: Davídek - Černý, Kosejk, Strycharz, Tůma, Woš, Zenk, Šrek - Hanzl, Hnátek, Mouka, Neč, Novák, Sailer, Tintěra, Vaneček, Wágner, Zuziak, Žemlička.

HC Stadion Litoměřice: Volke (Šembera),Kuda,Hillmich,Opluštil,Kolbaba,Jakl,Macaj,Žák,Hudec,Patzenhauer, Bauer, Zámečník,Svoboda,Gottfried,Horejsek,Tvrzník,Petrus,Drábek,Veverka

Další zápas 2.ligy sehrálo litoměřické áčko v Roudnici, okresní derby, velký tahák pro celou hokejovou veřejnost. Litoměřičtí podali dobrý výkon a zaslouženě vyhráli 4:2. Začátek zápasu ovlivnila častá vyloučení, především na straně Litoměřic, ale když se hrálo v plném počtu, tak byli hosté nebezpečnější, což potvrdili v 10. minutě, kdy se po vyšachování domácí obrany trefil Hudec - 0:1. V 19. minutě dostali domácí možnost další přesilové hry, ale brankář Volke vyslal do sóla Patzenhauera a ten se nemýlil - 0:2.

Ve druhé třetině dostala Roudnice hosty pod tlak a dvěma šťastnými trefami srovnala skóre. Nejprve se mezi Volkeho betony trefil veterán Hanzl a poté sroval tečovanou střelou obránce Černý.

Ve třetí třetině se hrál celkem vyrovnaný hokej,ale litoměřičtí byli přece jen aktivnější a v 50 minutě se zasloužené dostali do vedení, když střeleckou smůlu protrhl Zámečník - 2:3. Poté dostali domácí výhodu přesilové hry 5 na 3,která trvala přesně minutu a 56 vteřin,ale hráči Stadionu skvěle ubránili a závěr zápasu byl v jejich režii. V 58.minutě navíc zakončil dorážkou brejk 2 na 1 Petrus a uzavřel účet zápasu - 2:4

Ohlasy k utkání

Trenér Litoměřic: