16. 10. 2017 | Vít Trubička

Škoda, že se nám nevydařilo skórovat dříve, konstatuje Tomáš Krátký

“B“ týmu se povedlo znovu v domácím prostředí naplno bodovat. Tentokrát si porážku odvezl konkurent na čele tabulky, Klášterec nad Ohří. Dlouho vyrovnaný zápas, který navíc gólově vyzníval lépe pro soupeře, dokázali kališníci ve svůj prospěch otočit až ve třetí třetině. Na svém kontě tedy mají pět výher a jednu prohru, o čelo tabulky se dělí s Mosteckými Lvi. Po zápase nám řekl pár slov Tomáš Krátký.

Tomáši, dnes jste vybojovali důležité vítězství, díky kterému jste se odpoutali od dnešního soupeře na čele tabulky. Jaký je to pocit?
Určitě je to dobrý pocit. Byl to těžký zápas. Myslím si, že kvalitou jsme byli lepší tým, akorát nám to tam padlo až ve třetí třetině, což byla škoda, protože kdybychom vstřelili gól dřív, tak si myslím, že výsledek mohl být vyšší než 4:1.

Vám se podařilo vstřelit jeden gól, jak byste ohodnotil svou hru?
Z týmové hry mám dobrý pocit, táhneme za jeden provaz. Co se týče mě, tak to může být o dost lepší. Necítím se dobře a doufám, že se brzo dostanu do herní pohody, ve které jsem hrál minulou sezónu.

V polovině druhé třetiny jste se ocitl v potyčce v rohu kluziště. Jak došlo k jejímu vzniku?
Vystřelil jsem po zapískání, což jsem věděl, ale přijeli ke mně dva hráči soupeře, tak jsme si to nějak jakoby vysvětlili a gólmanovi jsem se pak omluvil. Vyříkali jsme si to a posléze bylo vše urovnáno a v pohodě.

Na Vás teď čeká dvojice venkovních zápasů v Lovosicích a Lounech. Co od těchto utkání očekáváte?
Začínáme v Lovosicích, které jsou sice poslední, ale nebude to snadné. Doufám ale, že tam vyhrajeme. Musíme tam jet s pokorou, s tím, že to je kvalitní soupeř a pak předvádět naší hru. Když předvedeme naší hru, tak si myslím, že je porazíme. Co se týče Loun, tak to bude vyrovnaný zápas, podobně jako předchozí zápas. Myslím si, že Louny hrály docela dobrý hokej. Zatím, co jsem hrál proti všem týmům, tak si myslím, že oni na tom byli dobře. Akorát je škoda, že jsme prohráli. Mohli jsme mít samé výhry, bohužel zápas proti Lounům nám výsledkově nevyšel, tak snad se nám venku zadaří a vrátíme jim to.