6. 4. 2016 | Miroslav Kejmar

Staň se redaktorem Stadionu a ochutnej zákulisí hokeje!

Rok se s rokem sešel a kališnická redakce opět hledá posily do svých řad. Zajímáš se o litoměřický hokej a chceš si přivydělat? Máš zájem nahlédnout do zákulisí Stadionu? Pak možná hledáme právě tebe!

Kontakt: kejmi88@gmail.com

Redakce

Předpoklady pro práci v redakci Stadionu jsou dobrá znalost českého jazyka, znalost práce na počítači, spolehlivost a hlavně zájem o litoměřický hokej. Nemusíš se ničeho bát – práce rozhodně není složitá, vše ti vysvětlíme.

Nejdůležitější je především zájem a nadšení tuto práci dělat. Nemůžeme ti nabídnout plat jako v ruské KHL, ale přivýdělek to rozhodně je. Tento rok jsme toho mnoho zlepšili, z čehož vyplynula nominace jednoho z našich kolegů na květnové MS v ledním hokeji. Stačí, aby tě to bavilo, psal jsi kvalitní články a také můžeš vyjet do zahraničí na akci podobného typu.

Plánujeme opět vylepšit litoměřický web, více zapojit fanoušky, zpestřit jim hokejové zážitky, ale především dělat to, co nás baví. Pokud chceš být tohoto součástí, tak neváhej a kontaktuj nás!

Fotograf

Pokud tě neláká psaní článků, máme pro tebe jinou nabídku. Hledáme totiž fotografa, který by byl ochotný fotit všechny domácí utkání Stadionu a některé zápasy mládeže. Máš-li zájem být hlavní fotograf Litoměřic a mít svoje fotky publikované jak na webu tak i na sociálních sítích, neváhej a napiš nám!

Hledáme:

spolehlivost
základní znalost PC
dobrá znalost českého jazyka
zájem o litoměřický hokej

Nabízíme:

zákulisí Kalich Areny
příjemné prostředí
skvělý kolektiv
zkušenosti pro budoucí žurnalisty