29. 2. 2016 | Petra Pilbauerová

Shrnutí výsledků mládeže - 29. 2. 2016

Áčku sezóna sice již skončila, mladší hokejisté ale stále bojují o poslední body. Co jim nadělil závěrečný únorový týden?

Šestá a osmá třída si v neděli společně zahrály proti Energetikům z Karlových Varů. Oba zápasy proběhly na ledě roudnického zimního stadionu a ani jednomu z kališnických celků tam štěstí nepřálo.

Mladšímu dorostu se při sobotním utkání osvědčilo, že na medvědy se musí zkrátka a obzvlášť na ty berounské. Vydařená první třetina přinesla potřebný tlak, ale o vítězi se rozhodlo až při nájezdech. V těch se jako jediný blýskl Patrik Čapek.

Starší dorostenci neměli tento týden nouzi o akci. I oni při pátečním střetu s týmem Mariánských lázní rozhodli až během nájezdů. O dva dny později bojovali v Kadani. S tou při posledním utkání prohráli o čtyři branky a tentokrát byl soupeřův náskok ještě o jeden gól vyšší. A ani dnes večer si neodpočinou, na programu mají exhibiční utkání s kanadským týmem Loyola Hockey.

A na konec ti nejstarší. Junioři za sebou nemají zrovna lehký týden. V pátek vyrazili do Kladna, kde jim Pracovní zálohy ve výsledku zajistily pětibrankové manko. Nedělní utkání s pražany nebylo o nic radostnější. Tři body Litoměřicím doslova uletěly poté, co se o to postarali Letci z Letňan. Domácí branka padla jediná a čekalo se na ni až do poslední třetiny.

Čtvrtá třída

27. 2.: HC Slovan Louny "B" - HC Stadion Litoměřice, zrušeno

Šestá třída

28. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary, 3:6

Osmá třída

28. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary, 1:6

Mladší dorost

27. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Berounští Medvědi, 3:2sn

Starší dorost

26. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Tachov - Mariánské Lázně, 5:4sn

28. 2.: SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice, 6:1

29. 2.: HC Stadion Litoměřice - Loyola Hockey (CAN), 4:5

Junioři

26. 2.: PZ Kladno - HC Stadion Litoměřice, 7:2

28. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Letci Letňany, 1:5