8. 2. 2016 | Petra Pilbauerová

Shrnutí výsledků mládeže - 8. 2. 2016

Boj mladých hokejistů o cenné body je stále v plném proudu a i během minulého týdne jsme mohli být svědky střetů mezi mladými Kališníky a jejich soupeři.

Páťáci se spolu se sedmou třídou vypravili na lov do Klášterce nad Ohří, který vykradli pouze z poloviny. Sedmáci se po cestě nazpátek mohli radovat z výhry, zatímco jejich mladší kolegové utrpěli tvrdou porážku.

Sparťané nejsou snadným soupeřem a šestá třída o tom ví své. Jejich nedělní souboj dopadl s čtyřbrankovým rozdílem ve prospěch pražanů. Spolu s nimi se do hlavního města měla vypravit i osmá třída, ale její střet se Spartou byl nakonec odložen. Mladší dorostenci sehráli domácí utkání proti Příbrami. Vstup Kališníků do zápasu doprovázelo vstřelení čtyř branek, ze kterých se soupeř vzpamatoval až ve druhé třetině. Herní tempo sice srovnal, vyrovnat se mu už ale nepodařilo.

Starší dorost nebyl vyjma tréninků v prvním únorovém týdnu na domácím ledě k zahlédnutí. Kluci se ve středu vypravili do Mostu, ze kterého se vraceli bohatší o další výhru. Jejich vítěznou sérii ukončili až hokejisté z Kadaně, kteří jim bez okolků nastříleli pět branek.

Led Kalich Areny patřil během pátečního večera juniorům, za kterými dorazil pražský celek Kobra. K jejímu zkrocení ale nedošlo. Hosté dali během třetí třetiny juniorům za vyučenou. V momentě, kdy k vyrovnání chybělo jen velmi málo, soupeř vstřelil svoji poslední rozhodující branku. I včerejší utkání proti karlovarskému "béčku" skončilo těsnou výhrou Sokolova po samostatných nájezdech.

Pátá třída

7. 2.: HC Klášterec nad Ohří - HC Stadion Litoměřice, 11:2

Šestá třída

7. 2.: HC Sparta Praha - HC Stadion Litoměřice, 10:6

Sedmá třída

7. 2.: HC Klášterec nad Ohří - HC Stadion Litoměřice, 3:6

Mladší dorost

6. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Příbram, 5:2

Starší dorost

3. 2.: HC Most - HC Stadion Litoměřice, 4:5

5. 2.: SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice, 5:1

Junioři

5. 2.: HC Stadion Litoměřice - HC Kobra Praha, 4:6

7. 2.: HC Sokolov - HC Stadion Litoměřice, 5:4sn