18. 12. 2015 | Vojtěch Martinek

Hlasujte pro Aleše Pavlase v anketě Sympaťák WSM Ligy!

Kdo je největší Sympaťák WSM Ligy? Rozhodněte ve velké čtenářské anketě. Projekt probíhá ve spolupráci BPA sport marketing a.s., Českého svazu ledního hokeje, společnosti World Systems Market, Inc., firmy eSports.cz a oficiálního webu českého hokeje hokej.cz. Redakcí Stadionu byl nominován obránce Aleš Pavlas.

O co jde? V letech 2005 až 2012 probíhalo hlasování Sympaťák TELH, nyní se obdobný projekt uskuteční ve druhé nejvyšší soutěži. O držiteli titulu Sympaťák WSM Ligy pro sezonu 2015/2016 rozhodnou čtenáři. Na výběr je ze čtrnácti kandidátů, kteří byli nominováni redakcemi klubových webů.

Jak bude probíhat hlasování? Hlasování o Sympaťákovi WSM Ligy bude ukončeno 5. února 2016 ve 23:59. Z důvodu zajištění regulérnosti bude soutěž probíhat na sociální síti Facebook. Jestliže facebookový účet nevlastníte, požádejte, prosím, někoho ze svého okolí. Každý hlas může rozhodnout!

Ceny pro vítěze: Hokejista, který obdrží nejvíce hlasů a stane se historicky prvním vítězem ankety Sympaťák WSM Ligy, obdrží pamětní plaketu a hodnotné ceny. Ty mu budou předány před zahájením domácího zápasu jeho týmu.

Hlasování odstartováno! Anketní formulář naleznete zde.

Přehled nominovaných

HC Slavia Praha - Nathan Robinson
ČEZ Motor České Budějovice - Radek Prokeš
SK Horácká Slavia Třebíč - Roman Erat
HC Dukla Jihlava - Jiří Dobrovolný
Rytíři Kladno - David Stach
AZ Havířov - Jan Maruna
HC Benátky nad Jizerou - Jan Plodek
HC Slovan Ústí nad Labem - Jaroslav Roubík
SK Kadaň - Kamil Charousek
HC Stadion Litoměřice - Aleš Pavlas
Salith Šumperk - Karel Plášek
HC Most - Jan Alinč
LHK Jestřábi Prostějov - Matouš Venkrbec
HC ZUBR Přerov - Vlastimil Dostálek