26. 8. 2014 | Miroslav Kejmar

Sportovní klub vyzve Stadion k odvetnému utkání

V úterý

26. srpna 2014 přijede do Kalich Areny tradiční prvoligový klub ze severu Čech. SK Kadaň se pokusí ve druhém utkání proti Litoměřicím zlepšit konečný výsledek utkání a tentokrát zvítězit. Hráči s kalichem na prsou se vezou na vítězné vlně čtyř (pěti - nedohrané utkání s Benátkami) utkání v řadě a určitě si tuto krásnou “šňůru” nebudou chtít překazit. Utkání začíná jako obvykle v 18:00 a zápas můžete sledovat jak přímo v Kalich Aréně, tak na online přenosu.

Litoměřice na severu Čech otočily vývoj utkání

Úvod utkání moc nevyšel hostujícím Litoměřicím, jelikož se Sportovní klub dostal hned ve druhé minutě do vedení zásluhou Jakuba Nováka, jenž z bezprostřední blízkosti propasíroval kotouč až za Krále. Druhou branku vstřelil zhruba v polovině první třetiny Jan Müller, kterému stačilo dorazil kotouč za Krále. Martin Ondráček ještě stihl do konce první třetiny snížit, když ho před před brankou našel Soumelidis a hostující útočník prostřelil Moučku. Ve druhé třetině dokázali hosté vyrovnat, když se v přečíslení prosadil Vítězslav Bílek. Druhá část poté už žádnou branku nepřinesla, a tak v té následující rozhodl o vítězství stadionu Vítězslav Bílek. Dvougólový střelec toho večera se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a zasunul za Maštalířského.

Kadaň jede na vítězné vlně

Sportovní klub podobně jako Stadion Litoměřice má čtyři výhry v řadě. Vítězství si Kadaň připsala proti Benátkám, Ústí nad Labem, Mostu a ETC Crimmitschau. V každém zápase Severočeši vstřelili tři branky a rozhodli tak o svém vítězství. Neúspěšnějším střelcem byl Jan Müller, jenže ten v zápase Piráti Chomutov - Lausitzer Füchse utrpěl tržnou ránu na stehně, která si vyžádala osmdesát stehů a mimo hru bude minimálně tři měsíce.

Poslední sestava Kadaně v připravném zápase

Hanuljak (Mouček) – Mazanec, Stehlík, Opalek, Mrázek, Dobrovolný, Trefný, Pavlas – Jakub Novák, Hammerbauer, Andres, Lehnert, Tatar, Charousek, Lukáš Novák, Chlouba, Jíra, Berlev, Macháček, Ihňato.