14. 8. 2014 | Miroslav Kejmar, Tomáš Nejedlo

Kališníky čeká další přátelské utkání. Tentokrát v Benátkách nad Jizerou

Stadion má za sebou tři utkání, z toho dvě vítězné, když si naposledy poradil s Chomutovem. Nyní tedy vyráží ke svému čtvrtému zápasu do Benátek nad Jizerou, kde bude chtít prodloužit svou vítěznou sérii. Utkání startuje 14. srpna 2014 od 18:00 a jako tradičně můžete toto utkání sledovat na portálu www.onlajny.com.

HC Benátky nad Jizerou

Benátečtí přípravu na suchu a rovněž i přechodovou fázi na led absolvovali v Liberci. V tamní Tipsport aréně a přilehlém okolí nalezli perfektní podmínky pro trénování a přípravu. Do Benátek se zatím vrací pouze na zápasy. První zápas odehrály Benátky v Kotlině, když porazily Havlíčkův Brod 4:3 na samostatné nájezdy.

Oba týmy v posledním přípravném zápase

Tým HC Benátky nad Jizerou v prvním domácím představení hostil Kadaň a od úvodu prohrával po brance Nováka. Na trefu Müllera ještě stačil Bittner odpovědět, avšak Müller svou druhou trefou stanovil konečný stav 1:3. Benátečtí nastoupili v sestavě: Jelínek (Stejskal) – Ulrych, Jandejsek, Kajínek, Beránek, Pabiška, Kovář, Niko, Pokorný – Krejčík, Skořepa, Špaček – Maďar, Miškovský, Vařecha – Skalický, Mikyska, Bittner – Jankovský, Psota.

Celek HC Stadion Litoměřice ve svém prvním přípravném zápase v Chomutově prohrál, avšak v domácí odvetě Pirátům porážku vrátil. Ondráček, Brandejský a Bílek postupně zařídili tříbrankový náskok, hosté jen snížili trefou Květoně. Stadion nastoupil ve složení: Přikryl – Krstev, D. Bílek, Málek, Míka, Špelda, Šulc, Kolář, Šikner – Rys, Kalla, V. Bílek, Procházka, Schwamberger, Ondráček, Brandejský, Zdeněk, Doležal, Ahn Jung, Soumelidis, Kim.