20. 3. 2014 | Miroslav Kejmar

Třeťáci vybojovali v Černošicích bronz!

V neděli 16. 3. 2014 přijala pozvání III. třída pozvání k účasti na 9. ročníku „Turnaje bratří Kobranových“ do Černošic u Prahy. Na turnaji se hráči Stadionu postupně utkali s týmy Černošic „A“ a „B“, Příbrami, Benešova a Klatov tedy většinou s neznámými soupeři z oblasti středních a západních Čech.

Z důvodu marodky v týmu Litoměřic byl tým (ročník 2005) doplněn i třemi hráči mladšími ročníku 2006, a tak kališníci přijeli na turnaj s absolutně nejmladším týmem. Každé z družstev odehrálo na turnaji 5 zápasů minihokeje.

V prvním zápase Litoměřice přehrály své soupeře z Příbrami (5:3), ve druhém jen těsně podlehly domácímu týmu Černošic „B“ (8:9), ve třetím prohrály pozdějšímu vítězi turnaje týmu z Benešova (7:11), ve čtvrtém jasně přehrály tým Černošic „A“ (7:3) a poslední utkání si litoměřičtí parádně užili, když jasně přestříleli tým Klatov (14:1).

Celý turnaj byl velmi dobře organizován a zajištěn a nakonec se litoměřickému týmu podařilo vybojovat vytouženou „placku“. Vedle skvělého umístění trenéři ocenili i skutečnost, že každý z hráčů týmu Litoměřic dokázal vstřelit v průběhu turnaje min. 2 branky a na další nahrát. Velmi dobrou hru i bruslení celého týmu podtrhl v brance velmi dobře chytající Samuel Neumann, který si vedle bronzové týmové medaile od pořadatelů turnaje odvezl i individuální ocenění za “Nejlepšího brankáře turnaje“. Velké poděkování tedy míří do celého týmu, děti si turnaj skutečně užili, a poděkovat je třeba i rodičům na tribunu, kteří tým povzbuzovali ve všech odehraných utkáních.

Konečné pořadí turnaje

1. Benešov

2. Černošice „B“

3. Litoměřice

4. Příbram

5. Černošice „A“

6. Klatovy

Sestava Stadionu: Samuel Neumann, Michal Nezbeda, Marek Vavák, Matěj Čech, Jakub Zeithaml, Josef Barva, Michal Novák, Adam Hamr, Matěj Hamr, Tomáš Prokůpek, Tereza Plosová.

Trenéři: Karel Hamr, Jiří Hamr, Radek Plos.