13. 11. 2013 | Klub

Stadion podporuje: Benefice pro Simonku a Vítka

HC Stadion Litoměřice se rozhodl podpořit nově vzniklý Nadační fond WITH LOVE a jeho premiérovou akci: Projekt „Benefice pro Simonku a Vítka“. Stadion věnuje 10 Kč z každé vstupenky prodané na utkání HC Stadion Litoměřice – HC Olomouc, které se uskuteční v sobotu 7. 12. 2013. a výtěžek z internetové aukce originálního hraného dresu Martina Chabady.

HC Stadion Litoměřice se rozhodl podpořit nově vzniklý Nadační fond Lucie Šafránkové – WITH LOVE a jeho premiérovou akci při příležitosti založení Nadačního fondu:  Projekt „Benefice pro Simonku a Vítka“. Jedná se o děti Veroniky Reifové, která náhle zemřela na následky alergické reakce ve věku 35 let. Veronika pracovala v Diakonii CČE v Litoměřicích a byla samoživitelkou dvou dětí – Simonky (8 let) a Vítka (11 let).

Cílem je získat finanční prostředky pro jejich další život, v daném případě výtěžkem z prodeje vstupenek, benefičního kalendáře a z aukce obrazů (fotografie z kalendáře jako fotoobrazy). Akce je pořádána v dílčí součinnosti s Diakonií ČCE, která obdobnou akci již realizovala a zřídila pro obě děti účelový bankovní účet. Tam bude také směrován výtěžek z benefice.

Tento projekt bude veřejně realizován na Benefičním společenském večeru, který proběhne v sobotu dne 7. prosince 2013 v Litoměřicích v hotelu Koliba.

HC Stadion Litoměřice podpoří tuto akcí tím, že věnuje 10 Kč z každé vstupenky prodané na utkání HC Stadion Litoměřice – HC Olomouc, které se uskuteční v sobotu 7. 12. 2013. Dále byla spuštěna internetová aukce originálního hraného dresu Martina Chabady. Výtěžek z tohoto utkání a z prodeje dresu bude předán na Benefičním společenském večeru.

Internetovou aukci můžete najít na serveru www.sportaukce.cz.

Akci můžete podpořit i vy osobně nejen zakoupením vstupenky na utkání nebo na benefiční večer, ale také zakoupením např. charitativního kalendáře či upomínkových předmětů. Seznam prodejních míst naleznete zde!