6. 3. 2013 | Michal Sabó

Stadion má poslední pokus porazit Most

Play-out vstupuje do své druhé poloviny a šestici týmů zbývá odehrát posledních pět kol. V úvodu druhé části skupiny o záchranu se utkají mužstva Litoměřic a Mostu. Ten je Stadionu v této sezóně jedním z nejtěžších soupeřů a již pětkrát mu Litoměřičtí podlehli. Zlomí Litoměřičtí tuto sérii? Přesvědčte se sami ve středu 6.3. od 17:30 v ochozech mosteckého zimního stadionu nebo u tradičního online přenosu.

Litoměřice mají záchranu, na rozdíl od Mostu, jistou. Ovšem pět porážek v sezóně od jednoho mužstva je pro ně jasným cílem. Poslední výhru nad svým nadcházejícím soupeřem si kališníci vychutnali již před rokem, v posledním kole loňské základní části. Od té doby přišly tři porážky po samostatných nájezdech, jedna prohra v prodloužení a v posledním vzájemném měření sil zvítězili Mostečtí již po základní hrací době 3:2.

Stadion má tedy co svému soupeři vracet, ovšem Most nebude opět snadnou překážkou. Baník stále bojuje o vyhnutí se baráži, na kterou má v tuto chvíli devítibodový náskok. Ve hře je však ještě patnáct bodů, o které se bude hrát.

Budou se poprvé v letošním ročníku radovat Litoměřičtí nebo bude znovu úspěšnější Most? Vrátí se Stadion na devátou příčku? Zvýší Baník svůj náskok na baráž nebo se mu Beroun přiblíží na pouhých šest bodů? Sledujte utkání šestého kola a dozvíte se odpověď. Zápas začíná 6.3. v 17:30. Pro ty, kteří nebudou osobně na mosteckém zimním stadioně bude připraven podrobný online přenos.