22. 2. 2013 | Michal Sabó

K dalšímu souboji zajíždí kališníci do Benátek

Play-out první ligy pokračuje a v rámci jeho druhého kola přichází duel Litoměřic s Benátkami nad Jizerou. Hlavnímu soupeři Stadionu v cestě do play-off se také nepodařilo proniknout do vyřazovacích bojů a v posledním utkání také podlehl soupeři bojujícímu o záchranu, Písku. Stejně jako Litoměřičtí, tak i Středočeši si tedy budou chtít spravit chuť. Kterému z mužstev se to v sobotu 23.2. podaří sledujte buď v ochozech benáteckého stadionu nebo v tradičním online přenosu.

Litoměřičtí sice zakončili základní část výhrou na ledě silné Olomouce, v prvním duelu play-out však na domácí půdě podlehli popáté v sezóně Mostu. Na góly Jurčíka, Kloze a Tomáše Rohana dokázal odpovědět až v závěru Jaroslav Hašek. V sestavě domácích se objevili dva litoměřičtí junioři. Václav Racek se do mužstva vrátil poprvé od přípravy, Šimon Náprstek si pak odbyl svou premiéru v první lize a svým výkonem si vysloužil nominaci také do příštího utkání.

Benátečtí zahájili play-out také na domácím ledě a rovněž v roli papírového favorita proti poslednímu celku tabulky. V souboji s Pískem vedli o dvě branky 3:1, ovšem ve třetím dějství Jihočeši zabrali. Během sedmi minut jim Benátky povolily skórovat čtyřikrát. Stejně jako litoměřičtí trenéři, také benátecký trenér Čermák své svěřence po utkání nešetřil a vedení klubu dokonce rozhodlo, že na příští utkání s kališníky se nebude vybírat vstupné.

Které z mužstev napraví svůj výkon z předchozího zápasu, získá první body a také zpět své fanoušky? To vše bude jasné v sobotu 23.2. od 17:00. Sledovat svůj tým můžete přímo v ochozech zimního stadionu v Benátkách nebo v podrobném přenosu na serveru onlajny.com.