19. 1. 2013 | Michal Sabó

Kališníci míří na Vysočinu, tentokrát se utkají s Rebely

Stadion si připsal v uplynulých kolech dvě výhry a prodloužit tuto sérii na tři se bude snažit na ledě Rebelů z Havlíčkova Brodu. Nic není nemožné i s početnou marodkou, která mužstvo trenérů Tvrzníka a Vrzala v tuto dobu trápí, v minulém střetnutí v havlíčkobrodské Kotlině kališníci vysoko zvítězili. Jak se jim bude dařit tentokrát? Vypravte se přesvědčit osobně nebo sledujte tradiční online přenos a nic podstatného vám neunikne. Utkání začíná v 17:00.

Litoměřičtí uspěli v posledních dvou kolech na ledě Písku i na domácím ledě v souboji s Medvědy. Dva body z jihu Čech vystřílel svou brankou v prodloužení Jaroslav Hašek, na třígólovém obratu ve druhém dějstvá zápasu s Berounem se pak podíleli Kolář, Rudovský a Kříž. Kališníci tak dokázali snížit ztrátu na osmý Hradec Králové ze třinácti na příznivějších devět.

Mužstvo z Vysočiny má v tomto období velkou formu. Vše odstartoval zápas s lídrem tabulky, ve kterém Rebelové uspěli díky Endálově brance v prodloužení. Následovala série tří domácích duelů, kdy do Havlíčkova Brodu postupně zavítali soupeři z Písku, Berouna a Hradce Králové. Z těchto utkání se podařilo Rebelům vytěžit osm bodů, když jediný bod ztratili s posledně jmenovaným Hradcem. Poslední, a zatím pátou, výhrou v řadě je vysoký triumf nad Mostem v poměru 8:1.

Kdo získá body v dnešním utkání? Dokáže Stadion překvapit jako při poslední návštěvě na Vysočině a výsledku 4:0 nebo Rebelové svou půdu před nájezdy kališníků uhájí? Přesvědčte se osobně v ochozech Kotliny nebo fanděte na dálku u podrobného online přenosu. Zprávy z utkání vám přineseme taky na klubovém facebooku a twitteru.