29. 6. 2012 | Michal Sabó

Navrhněte masku pro Petra Přikryla

Litoměřičtí fanoušci pozor! Přichází první z řady soutěží, které pro vás Stadion Litoměřice na nadcházející sezónu chystá. Zúčastnit se jí můžete všichni a výherce se dočká zajímavých cen. V této soutěži dostanete prostor předvést své výtvarné nadání. Litoměřická brankářská jednička Petr Přikryl vás žádá o pomoc při návrhu své nové masky, kterou dosud zdobil plzeňský indián. Vaším úkolem je vytvořit nový litoměřický design, který pak na jeho masce budete vídat po celou sezónu.

Petrovo angažmá v Plzni je již minulostí, na jeho masce je však stále k vidění plzeňský indián. Pomuzte mu tedy zbavit se jej a vytvořte pro litoměřickou brankářskou jedničku nový design. Pravidla jsou jednoduchá. Nová maska na sobě musí mít logo Stadionu a musí být vyvedena v klubových barvách. Ostatní prvky, které se na masce objeví, záleží pouze na vás a vaší fantazii. Vítězný návrh, který si Petr sám vybere, dostane dvě zajímavé ceny. První z nich je permanentka na sezónu 2012/2013, druhou pak podepsaný Petrův dres, který oblékal ve Spartě.

maska

Své návrhy můžete posílat do 15.8. na email info@hclitomerice.cz, poštou na adresu Zahradnická 28, 412 01 Litoměřice nebo osobně na vrátnici Kalich Areny. Návrhy můžete kreslit na tyto šablony a uvedeným způsobem je doručit k nám. Takže se do toho pusťte a zapojte se všichni. Máte jedinečnou šanci sami rozhodnout, co bude Petr v příští sezóně na své helmě nosit.

Šablona 1   Šablona 2