8. 11. 2010 | HC

Šest zápasů proti Kadani, poměrem 2:4 na zápasy.

První listopadový víkend měl na pořadu další kolo žákovské a dorostenecké ligy. Hlavním soupeřem našich hokejistů o tomto víkendu byl klub SK Kadaň: S tímto soupeřem odehrály svá utkání všechny žákovské kategorie i mladší a starší dorost. Jediný, kdo našel recept na kadaňské mladíky, byla naše osmička a mladší dorost. Naši třeťáci nedali šanci svému soupeři z Děčína a celkem hladce jej přehráli ve dvou zápasech celkovým skóre 18:3.

3. třída

Neděle 7. 11. 2010, ZS Lovosice

HC Stadion Litoměřice – HC Děčín 18:3 (celkový výsledek)

1. zápas: 8:1

Branky Stadionu: 3x Macel Jan, 2x Novotný Radek, 1x Gazsi Matěj, 1x Lečbych Pavel a 1x Krocker Marek

2. zápas: 10:2

Branky Stadionu: 4x Bartoníček Jiří, 4x Hozák Jan, 2x Lečbych Lukáš

4. třída

7. 11. 2010

HC Stadion Litoměřice – HC Děčín 10:0

Třetiny (3:0, 1:0, 6:0)

Branky (asistence): Kocourek (Apeltaurer), Horešovský (Sarnovská), Rubeš, Vízner, Horešovský (Rubeš), Rubeš (Gunther), Gunther (Rubeš), Rubeš (Sarnovská), Kocourek (Černohorský), Rubeš (Gunther)

Komentář:

Začali jsme velice dobře, soupeře jsme přehrávali a góly doslova visely ve vzduchu. Jako první se ve třetí minutě po přihrávce aktivního Apeltaurera prosadil Kocourek. Poté projel celé hřiště Apeltaurer, ale nedal. Po dalším závaru před soupeřovou brankou se po přihrávce Sarnovské prosadil domácí forward Horešovský. Za dvě minuty byl stav 3:0, to se po samostatné akci prosadil domácí střelec Rubeš. Ve druhé třetině jsme trochu polevili v nasazení a přizbůsobili se pomalému tempu soupeře, a tak se i přes množství šancí (sám na branku uháněl Votruba) prosadil po skrumáži před brankou pouze obránce Vízner. Při několika šancích soupeře se pěknými zákroky blýskla domácí opora v brance Skokan. Třetí část jsme začali opět ve velkém nasazení, pohybu a hned při prvním střídání se po přihrávce Rubeše prosadil Horešovský. Pokračovali jsme v náporu a skore narůstalo, po přihrávce Gunthera skoruje Rubeš. Pro změnu nahrává Rubeš na gól Guntherovi. V útočném pásmu vybojuje kotouč Sarnovská a přihrává před branku Rubešovi, který umístěnou střelou proměňuje. Dvěma výbornými zákroky dává o sobě vědět domácí golman Rechtorik, který nastoupil na třetí třetinu. Dvě minuty před koncem se střelecky prosazuje Kocourek, nahrává mu domácí bek Černohorský. Skore uzavírá po přihrávce Gunthera svým čvrtým gólem v utkání kapitán Rubeš. (autor: Rubeš Václav)

5.třída – Žákovská liga

6. 11. 2010

Stadion Litoměřice – SK Kadaň 0:12

Třetiny (0:4, 0:6, 0:2)

Komentář:

Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, dělali jsme chyby a v polovině třetiny jsme prohrávali o čtyři góly. Pak jsme se dostali do pár šancí, ale bez efektu. Ve druhé třetině jsme pokračovali ve špatném výkonu, chyběl nám pohyb, nasazení, důraz v osobních soubojích a tak góly na našem kontě přibývaly. V poslední třetině jsme ještě dvakrát inkasovali a i přes množství šancí jsme alespoň čestný úspěch nevstřelili. (autor: Rubeš Václav)

6. třída – Žákovská liga

6. 11. 2010

HC Stadion Litoměřice - SK Kadaň 2:6

Branky (asistence): Svoboda Přemysl (Budín Ondřej), Bouzek Jakub (Svoboda Přemysl)

7. třída – Žákovská liga

6. 11. 2010

SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice 15:0

Třetiny (3:0, 7:0, 5:0)

8. třída – Žákovská liga

6. 11. 2010

SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice 2:4

Třetiny(1:2, 1:2, 0:0)

Vyloučení (využití): 1 : 4 (0 : 0)

Branky (asistence): Zeman 2x (Krátký), Krátký (Zeman), Kulda (Landa+Kruncl)

Sestava: Sklíba, Kolenatý, Ševic, Kloc, Pirunčík, Šmíd, Minka, Kruncl, Kulda, Landa, Nebřenský, Zeman, Vandas, Krátký, Hamerský

Komentář:

Zápas přinesl poměrně pohledný hokej se spoustou pěkných akcí, dobře zachytal i gólman Sklíba. Prvních 7 minut byl soupeř sice aktivnější a hrálo se většinou v naší třetině, pak se ale začaly síly vyrovnávat a s přibývajícími minutami jsme převzali aktivitu a začali jsme soupeře přehrávat. Výsledek nakonec neodpovídá poměru sil na ledě a to i proto, že nám rozhodčí neuznali dvě branky.(autor: Tomáš Zeman)

Mladší dorost – Liga mladšího dorostu

7. 11. 2010

SK Kadaň - HC Stadion Litoměřice 5:6

Branky (asistence): 1. Popek (Smejkal, Minář), 18. Popek (Smejkal), 35. Krýsl (Ransdorf), 46. Smejkal (Popek), 47. Smejkal (Ransdorf,Popek), 53. Smejkal (Ransdorf).

Starší dorost – Liga staršího dorostu

5. 11. 2010

HC Klatovy - HC Stadion Litoměřice 3:3

Třetiny (0:1, 1:2, 2:0)

Branky (asistence): Fiala, Kauschitz, Piewak

7. 11. 2010

HC Stadion Litoměřice - SK Kadaň 0:3

Třetiny (0:1, 0:1, 0:1)

Junioři

30. 10. 2010

HC Louny - HC Stadion Litoměřice 2:6

Třetiny: (1:1, 0:4, 1:1)

Diváci: 35

Branky (asistence): Rusý, Rusý (Nenadál), Opava (Horáček), Nenadál (Rusý), Pavlata (Rusý, Nenadál), Cerman (Michajlov Š.)

Sestava: Michajlov M. -Salač, Purma, Beránek, Opava, Horáček, Nenadál, Rusý, Pavlata, Gilar, Vlček, Svatý, Cerman, Vařečka, Michajlov Š., Černý, Vacek, Hartych

Internetové stránky naší mládeže:

2. a 3. TŘÍDA

http://hclitomerice.sweb.cz

7. TŘÍDA

www.hokejltm4.estranky.cz