27. 9. 2010 | HC

Mladší dorost vyhrál počtvrté v řadě

Ani o tomto víkendu naše mládež nezahálela, mladší dorost si připsal další vítězství, když porazil Karlovy Vary "B" na jejich vlastním ledě poměrem 5:2. Starší dorost odehrál dvě utkání, v pátek proti mužstvu HC Hvězda Praha a v neděli proti HC Junior Mělník, v prvním utkání se dorostencům Stadionu moc nevedlo a prohráli poměrem 3:7, v neděli, ale vše napravili a vyhráli 7:3. Dalším kolem pokračovala také žákovská liga. Více informací najdete v článku.

5.třída – Žákovská liga

25.9.2010

HC Stadion Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary 0:22

Třetiny (0:6, 0:6, 0:10)

Branky:

Komentář:

Mužstvo hostí jednoznačně přehrálo domácí tým. Jak po stránce bruslařské tak kombinační. Domácímu týmu se nedařilo prosadit v útočném pásmu. (autor: Čapek David)

6.třída – Žákovská liga

25.9.2010

HC Stadion Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary 0:12

Branky:

7.třída – Žákovská liga

25.9.2010

HC Energie Karlovy Vary - HC Stadion Litoměřice 11 : 0

Třetiny (2:0, 6:0, 3:0)

Branky:

Asistence:

Vyloučení 6 : 8, Využití 2 : 0

Komentář:

Mužstvo Litoměřic vydrželo hrát vyrovnané utkání pouze 1. třetinu. Od druhé třetiny litoměřičtí naprosto neplnilo pokyny trenérů a zápas se stal jednoznačnou záležitostí HC Energie Karlovy Vary. (autor: Daniel Tomáš)

8.třída – Žákovská liga

25.9.2010

HC Energie Karlovy Vary - HC Stadion Litoměřice 14 : 4

Třetiny (4:1, 4:0, 6:3)

Branky(asistence): 4x ZEMAN (Nebřenský, Krátký, Landa)

Vyloučení: 0:4 (3x Kloc, Krátký), využití 1:0

Sestava: Sklíba, 36:26 Damašek, 44:17 Sklíba Kolenatý, Ševic, Kloc, Pirunčík, Zeman, Krátký, Kulda, Landa, Nebřenský, Vandas, Hamerský, Hanzlíček

Komentář:

Bohužel se nám nepodařilo zachytit začátek zápasu a v čase 1:21 už jsme prohrávali 2:0. Soupeř byl jasně lepší a neustále v pohybu, což se bohužel o nás nedalo říci. Na naší straně totálně selhávala obrana, takže se soupeřovi hráči opakovaně ocitali zcela sami před gólmanem a ačkoliv jsme měli také několik slušných šancí, mohl být stav po první třetině ještě horší. V první třetině se tak ujala jediná akce, kdy se dostali do přečíslení dva na jednoho Nebřenský a Zeman, který po nezištně vrácené přihrávce skóroval. Druhá třetina se nesla ve stejném duchu jako první i když se opticky síly na ledě mírně vyrovnaly. I počet šancí byl přibližně vyrovnaný, jenže zatímco soupeř z každé druhé dal gól, nám štěstí nepřálo. Do poslední třetiny jsme nastoupili se střídajícím brankářem Damaškem, kterému se bohužel nedařilo a v čase 44:17 po čtyřech obdržených gólech byl znovu střídán. Za tohoto stavu soupeř poněkud polevil v aktivitě a tak se nám podařilo výsledek alespoň trochu zkorigovat. (autor: Zeman Tomáš)

Mladší dorost – Liga mladšího dorostu

26.9.2010

Karlovy Vary "B" : Litoměřice 2 : 5

Branky(asistence): 31.Pechač (Smejkal) , 45. Popek (Minář) , 57. Kopta (Smejkal, Navarra), 58. Kopta (Ransdorf, Navarra), 58.Kopta (Ransdorf).

Komentář:

K zápasu : po celkem vyrovnané 1. třetině, kdy se oba soupeři oťukávali došlo ve 2. třetině k zlepšení pohybu a tím k zvýšení gólových šancí, která vyvrcholila v 31 minutě ve střelení vedoucí branky. Leč soupeř po našem špatném přebrání hráče dokázal v 34 minutě vyrovnat. Ve 3. třetině i přes nepřízeň soudců utkání jsme dokázali vsítit v 45 minutě znovu vedoucí branku. V 52. minutě soudce utkání se velmi necitelně pokusil ovlivnit utkání kdy nás vyloučil. Soupeři se povedlo v početní výhodě vyrovnat na 2 : 2. Ovšem v 57 minutě jsme po dobré kombinaci vstřelili znovu vedoucí branku na 2 : 3 a v téže minutě jsme po pěkné kombinaci navýšli na 2 : 4. Soupeř v 58 minutě odvolal brankáře a pokusil se hrát 6 na 5. V této výhodě byl soupeř velmi agresivní a po najetí a seknutí našeho brankáře do masky došlo k zajímavé potyčce. Z této potyčky ovšem byl vyloučen pouze náš hráč, tudíž soupeř pokračoval v 6 na 4. Regovali jsme vybráním oddechového času , kdy jsme si řekli, jak sehrajeme oslabení, soupeře jsme zaskočili rychlým přístupem k hráčům a po získání kotouče a pěkné přihrávce jsme pojistili na 2 : 5 . Celý tým se snažil dřít a vítěztví jsme doslova vydřeli i přes nepřízeň sudího. (autor: Randsdorf Jiří)

Starší dorost – Liga staršího dorostu

24.9.2010

HC Stadion Litoměřice – HC Hvězda Praha 3:7

Třetiny (1:3, 1:1, 1:3)

Branky(asistence): Jindřich (Gudera), Zeman, Votrubec (Popek)

26.9.2010

HC Junior Mělník - HC Stadion Litoměřice 3:7

Třetiny (2:2, 1:2, 0:3)

Branky(asistence): Šindelář (Piewak), Sequens (Vacek), Gudera (Votrubec), Jindřich (Strnad), Trojan (Gudera), Jindřich (Gudera, Vacek), Šindelář (Kolíček)